ASOCIACIÓN DE EMPRESARIOS DE HOSTELERÍA DE NAVARRA

Mapa de Navarra
Tierra Estella - Urbasa Aralar, Urbasa y Ulzama Pirineos Atlanticos Comarca Pamplona La Ribera Pre-Pirineos Navarra Media Aralar, Urbasa y Ulzama Pirineos Orientales Pirineos Atlanticos Pirineos Orientales Pre-Pirineos Aralar, Urbasa y Ulzama Tierra Estella - Urbasa Comarca Pamplona Navarra Media La Ribera Aralar, Urbasa y Ulzama Toda Navarra

CIF: G31096555 C/ Pedro I, 1-1º · 31007 PAMPLONA Tel.: 948 26 84 12 - Fax: 948 17 27 56

AANDEEL:
El tiempo
ONLINE BOEKEN

ARRIVAL

DEPARTURE

FILTER BY ZONE

Seleccionar Zona Navarra

VOLG
rutas navarra   senderos
Routes door Navarra
Paden in Navarra
bicicleta   Actividades
Navarra fetsen
Activiteiten

 

circuito de Navarra  
Circuito de Navarra
 

 

Arte Palacios y Castillos Vinos y Bodegas Murallas de Pamplona
Kunst
Paleizen en Kastelen
Wijnen en kelders
Murallas de Pamplona
Museos Naturaleza Camino de Santiago Museo del Encierro
Musea
Natuurgebieden
Santiago Weg
Museo del Encierro

Samen met de verscheidenheid van landschappen, is een culturele verscheidenheid, waar weelderige romaanse en gotische monumenten in dit land, dat het Koninkrijk is in de Middeleeuwen en heeft zijn eigen wetgeving en verschillend van de rest van Spanje.

 

Er is ook een gastronomische cultuur op basis van lokale producten, waarvan sommige inheemse en zeer persoonlijk, het resultaat van een combinatie van factoren van klimaat, bodem, afwisseling en traditie. Deze wijn, asperges, paprika's genaamd de "piquillo" artisjokken "Tudela" kazen zoals "Roncal"en "Urbasa" en sleedoornbrandewijn, een likeur gemaakt van sleepruimen echte of krassen gemarineerd in anijs.

 

Alle in samenhang, geeft een overzicht van dit land, die moet worden toegevoegd de menselijke factor, met kenmerken van echtheid, ver van overbevolking. Wanneer een persoon is in Navarra wordt gedetecteerd door de smaak van een geheel dat is anders en uniek.

 

 

  Ristoranti della Navarra Navarra Gastronomía
 

Ristoranti della Navarra

Navarragastronomia.com

 

Navarra ligt op een gunstig punt gezien het feit dat het Noorden van het land het grootste industriegebied van het schiereiland is. De verbinding met de rest van Spanje en met het buitenland is erg goed, mede dankzij de 143 kilometer lange grens met Frankrijk in het Noorden dat het land een makkelijke toegang geeft tot midden Europa. Op dit stuk liggen vier grensovergangen die zorgen voor constant verkeer van en naar de rest van de Europese landen.

 

Vanuit het gebied rondom de Ebro, in het Zuiden, reist men naar de Middellandse zeekust, met goede snel-en spoorwegen die in de richting van de havens van Barcelona, Tarragona en Valencia gaan. De verbinding met de havens van de Atlantische Oceaan loopt via het Westen , waar het Baskenland met haar industriegebied ligt en vanwaaruit men naar de kust kan gaan naar de havens van Pasajes en Bilbao.

 

Een compleet toegangsnet met goede snelwegen, spoorwegen (www.renfe.es) , verbinding met de havens en niet te vergeten het vliegveld van Pamplona , waar dagelijks vliegtuigen uit Madrid en Barcelona aankomen evenals speciale vluchten uit andere Spaanse en Europese steden , zowel voor zaken als voor toerisme (www.iberia.com). Op het vliegveld van Bilbao, op 150 km, zijn vluchten te vinden van Volare (www.volareweb.com), Easyjet (www.easyjet.com) en Hapag-Lloyd (www.hlx.com).

 

        Cudradillo

BUSSEN

  Cudradillo

TAXI

  Cudradillo

AIRPLANE

  Cudradillo

TREIN

       

 

Pamplona Kaart

archivo pdf icono imagen

Navarra Kaart

archivo pdf icono imagen

Legal Notice | Gegevensbescherming | Navarra Campgrounds Vereniging. C/Pedro I, 1-1º - info@campingsnavarra.com | Anet Design